Shared decision-making

De meest succesvolle coachingstrajecten zijn de trajecten waarin coach en atleet intensief samenwerken om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Door in te zetten op shared decision-making komen we sneller tot een goedwerkend geïndividualiseerd trainingsplan. Hierdoor ben je bewust van de achterliggende gedachte, waardoor jij bewust en met intentie te werk kunt gaan in plaats van als een kip zonder kop een trainingsschema te volgen.

Onze coaches

Stijn Schoonhoff

Oprichter & Head-coach

Als coach draait het bij Stijn voornamelijk om duidelijke communicatie en het bouwen van een goede coach-atleet relatie.

De intentie achter alle trainingsbeslissingen moet duidelijk zijn en er mag zeker aandacht zijn voor educatie en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij kan excelleren als atleet.

Met al aardig wat jaartjes ervaring als atleet en coach heeft hij al meerdere atleten naar (inter)nationaal niveau gecoacht.

Berend Moormann

Junior coach

Berend is geobsedeerd met kinesiologie, biomechanica en motorisch leren (waarschijnlijk omdat hij zelf zo’n motorisch dwaallicht is).

Bij Berend draait het erom dat atleten weten wat ze doen en waarom ze dat doen. Weten hoe hun programma in elkaar steekt, weten hoe het werkt.

De educatie van atleten wordt vaak naar de voorgrond gebracht zodat ze een beter begrip hebben van het plan.

De atleet is de co-piloot die verantwoordelijkheid draagt, geen passagier die achterin zit en uit het raam kijkt. Berend is gedreven om van atleten, vaardige co-piloten te maken.